Solceller Stockholm

I takt med att Stockholm står inför de dubbla utmaningarna av energisäkerhet och klimatförändringar, framstår solenergi som en alltmer tilltalande lösning. Den rena och förnybara energin från solen är en resurs som invånarna i Stockholm kan utnyttja för att driva sina hem och företag med minimal miljöpåverkan. Installationen av solceller har blivit ett praktiskt och synligt tecken på denna stadiga övergång till grönare energiformer.

En investering för nuet och framtiden

Att installera solceller är mer än en miljövänlig gest; det är en solid investering som erbjuder långsiktiga ekonomiska fördelar. Stockholmarna som väljer att anamma solenergi finner att deras initiala investeringar betalar av sig över tid, inte bara genom sänkta elkostnader utan också genom ökad fastighetsvärde och olika ekonomiska incitament som erbjuds av regeringen och lokala myndigheter.

Processen: Från tanke till verklighet

Beslutet att installera solceller är början på en resa som omvandlar solens strålar till praktisk energi. Det första steget är en djupgående konsultation där en specialist bedömer takets lämplighet, riktar in sig på husets geografiska orientering och utvärderar de lokala väderförhållandena för att förutsäga systemets effektivitet. Därefter tar vi fram en anpassad design som passar fastighetens specifika förutsättningar och ägarens energibehov.

Ett genomtänkt förberedande arbete säkerställer att varje aspekt av installationen – från val av solpaneler till layout och kabeldragning – optimeras för att maximera energiupptag och minimerar störningar i det dagliga livet. Ett team av professionella installatörer hanterar sedan den fysiska installationen, med en kombination av teknisk skicklighet och omsorg om detaljer för att säkerställa att systemet inte bara är funktionsdugligt utan också estetiskt tilltalande.

Säker installation i Stockholm

Vi värnar om säkerheten och följer regler som råder vid olika typer av installationer när det kommer till elteknik samt diverse typer av solcellsinstallationer så ser vi också till att måna om estetiken för ett snyggt resultat.

Solcellsinstalation i stockholm riktar sig åt både dig som företagare villaägare, vi har lång erfarenhet inom detta område. Vi installerar solceller till så hör av dig ifall du vill veta mer om våra tjänster samt upplägg utav urval när det kommer till de olika solcellspaketen vi erbjuder.

Kostnaden för en installation varierar såklart, kontakta oss så kan vi komma med ett förslag.

Solceller installerade på tak

Teamet på Sol-kraft

Vi på Sol-kraft AB specialiserar oss på solceller för privatpersoner och villaägare. Vi säljer även till installationsfirmor som vill ha hjälp med material och projektering.  

Vi specialiserar oss på solenergi och har tagit fram ett brett utbud som passar för privatpersoner samt installatörer. Vi hjälper dig att sänka dina energikostnader på ett långsiktigt, miljövänligt och framtidssäkert sätt. Vi erbjuder marknadens främsta solceller, batteri, växelriktare, optimerare och installationsmaterial. Så att du enkelt och smidigt kan skapa din egen solcellsanläggning. Vi har även Sveriges billigaste frakt och garanterar snabb och frakt. 

Vi erbjuder alltid gratis offertering.
Adress:
Torggatan 18 171 54 Solna
E-post:
info@sol-kraft.se
Telefon:
08-523 238 00

Vad kostar solceller?

Det som har allra störst påverkan på priset på en solcellsanläggningen är storleken på anläggningen, anläggningens effekt. Större anordnignar blir oftast kostnadseffektiva, då de flesta installationer kommer med en del fasta startkostnader Kontakta oss för att gratis prisförslag.

Är solceller lönsamt?

Många kunder blir immuna mot elprisökningar eftersom de producerar lika mycket som de förbrukar. Det är inte alls ovanligt att solcellsägare bara behöver betala en eller två fakturor till sitt elhandelsbolag per år. Att investera i solceller kommer med största sannolikhet att vara lönsam och det minskar din ekonomiska risk för höga elpriser. 

Får man installera solceller själv? 

Nej, man får inte installera solceller helt själv. Nätanslutna solceller måste installeras av en behörig elektriker under ett elinstallationsföretags egenkontrollprogram. Du får själv endast utföra arbete som inte rör elektricitet, till exempel montera fästen på taket.

Hur mycket solceller bör jag installera?

Det beror på. De faktorer som begränsar hur mycket solceller man kan sätta upp är främst takets storlek. En solcellsanläggning är vanligtvis på 5 kW - 15 kW och tar upp mellan 20 - 70 m2 och får plats på de flesta villatak.

Vi installerar solceller I Stockholm men finns även i:

Solna, Bromma, Spånga, Hässelby, Haninge, Huddinge & Södertälje